ECO-friendly? Scutecele Bambo Nature pentru copii sunt cele mai „prietenoase cu natura” de pe piata. Fabricate cu grija fata de mediu, scutecele Bambo sunt testate dermatologic si sunt hipoalergenice. In plus, scutecele Bambo Nature beneficiaza de eticheta ecologica Nordic Eco si de eticheta Asociatiei de Certificare Forestiera FSC. Aceste etichete ecologice sunt acordate de asociatii independente din Uniunea Europeana, in urma respectarii criteriilor de productie ecologica stabilite la nivel european.

Scutecele Bambo Nature sunt de unica folosinta si sunt delicate pentru pielea copilului. Straturile interioare ale scutecelor sunt foarte moi si placute pentru piele, dand senzatia de imbracaminte moale si usoara pentru copil. Design-ul scutecelor este conceput special pentru a se adapta anatomic si ofera sistem de absorbtie de top pentru a reduce la maximum riscul scurgerilor si a mentine scutecul cat mai uscat posibil. Astfel, cu scutecele ECO Bambo Nature, copiii se pot simti confortabil si pot avea o libertate de miscare deplina.

Scutecele Bambo Nature reprezinta brand-ul propriu al Abena de scutece ECO si sunt fabricate in Danemarca, in unitatea de productie proprie. Procesul de fabricatie nu polueaza mediul inconjurator iar 95% din deseurile rezultate in urma productiei sunt reciclate in Danemarca.

Scutecele Bambo Nature ofera calitate garantata si sunt produse din materii prime provenite din padurile certificate FSC. Sigure si ecologice, scutecele Bambo nu contin parabeni, clor, parfum sau coloranti si sunt testate dermatologic in laboratoare independente.